Velkommen til 2014

Et nyt år giver nye muligheder

social-media-1

Vælg de rigtige medier og den rette platform

Som vi beskrev i mandags giver det nye år anledning til at se fremad og finde ud af hvilke knapper der kan skrues på, for at netop din virksomhed får den bedste start på det nye år. 2014 ser ud til at blive et spændende år for online markedsføring. Spændende på den måde, at branchen befinder sig i en tid, hvor antallet af nye medier og platforme både kan give nye muligheder, men samtidig også kan give anledning til forvirring. Her på bloggen vil vi igen i det nye år bestræbe os på at give dig og din virksomhed det bedst mulige udgangspunkt for valg at de rigtige medier og platforme at markedsføre sig på.

Hvad kan du forvente på bloggen i 2014?

Det er naturligt, at vi stadig vil beskæftige os med nyheder inden for de mere “traditionelle” markedsføringsmuligheder i form af bl.a. SEO, Google AdWords og ligeledes de kendte sociale medier så som Facebook, Google+ og LinkedIn. Disse vil utvivlsomt stadig være ideelle og brugbare værktøjer i det nye år. Men også de nye og “yngre” sociale medier som eksempelvis Instagram, Pinterest og Tumblr vil der blive stillet yderligere skarpt på. Disse giver helt nye muligheder for markedsføring, og er derfor yderst relevante at se nærmere på i 2014.

Vil du gerne hurtigt i gang med en optimeret markedsføring af netop din virksomhed, eller har du spørgsmål til de ovenstående beskrevne medier som du meget gerne vil have besvaret – så tøv ikke med at kontakte os. Glædeligt nytår,

Hilsen e-reactor