Derfor skal du have et “Responsivt design”

Eftersom antallet af Smartphones og Tablets stiger og stiger, er det naturligt at vigtigheden af “smartphone-venlige” internetsider også er stigende

Med andre ord, er det essentielt for dig at have en såkaldt “responsive” hjemmeside hvis du mener Google er vigtig for din trafik – og det gør du jo nok.

Salget af mobile enheder har for længst overstaget salget af desk – eller laptop enheder og mindst halvdelen af trafikken til mange sider kommer nu fra disse enheder, og man regner stærkt med at det kun er et spørgsmål om kort tid, før trafikken fra mobile enheder overhaler computerne.

 

Husk du kun har 2 sekunder til at fange dine besøgendes opmærksomhed - derfor skal de ikke fumle for meget rundt når de bruger deres Smartphone...

Husk du kun har 2 sekunder til at fange dine besøgendes opmærksomhed – derfor skal de ikke fumle for meget rundt når de bruger deres Smartphone…

Siden 67% af brugerne hævder, at de er mere villige til at købe fra og gen-besøge et mobilvenligt website er det naturligt for webside/ webshop-ejere at indtænke mobilvenlige – eller “responsive” layout som det hedder I sin SEO strategi.

Hvis SEO er en del af din strategi og du gerne vil have så meget trafik som muligt er det et klart valg for dig at bruge et “responsivt design”

1. Anbefalet af Google

Google kalder “responsive sider” for ”industry best practice.”

Dette er fordi at et responsivt design tillader den same URL og HTML, og dermed er mere brugervenligt, da det er lettere for brugere at dele og linke til end indhold der lever et separat liv på en mobilside. Tænk blot hvad der sker hvis en mobilbruger sender et link fra en mobilside til en dekstop bruger. Modtageren får virkelig en dårlig oplevelse af et lille frimærke på skærmen.

 

2. Ét websted – mange enheder

Et responsivt websted tillader en burger at bruge en side I toget hjem, fortsætte på sin desktop, og derefter på sit Smart-Tv – alt sammen med same brugervenlighed.

 

3. Lettere at vedligeholde

Dernæst er “responsive” websteder lettere at vedligeholde rent SEO-mæssigt – da alle dine ”titles” og ”tags” er de same. Med et mobilt site – skal alle SEO øvelser gentages og det er ekstremt tidskrævende.

Konklusion

Responsive websider er anbefalet af Google simpelthen fordi der gør brugeroplevelsen bedre. Oneven i købet får du som ejer af et websted fordelen af at du ”genbruger” de sammer URL’er og kun skal have én SEO process igang.  Derfor er responsive sider det bedste for dig – og har du ikke fået omlagt din side til et responsivt design endnu – anbefaler vi at du gør det snarest.