FDIM højdespringere i oktober

FDIM opgør hver måned, hvilke sites, der har tiltrukket flest besøgende. Det kan være en vigtig information – for hvad interesserer de danske internetbrugere sig egentlig mest for?

Om FDIM

Hvilke hjemmesider har flest besøgende? Hver måned fremhæver FDIM de medlemssites, der har haft den største procentvise ændring i forhold til måneden før. FDIM medlemssites består af over 100.000 websites. FDIM står for Foreningen af danske interaktive medier og er en brancheforening for de danske internetmedier.

Både noget for mor, far og børn

I oktober 2010 brugte 4,1 mio. Danskere i alt 36,7 mio. timer på FDIM medlemssites. Top 10 over højdespringere er blandt andet sjovforbørn.dk, nick.dk, elle.dk, bobedre.dk, onside.dk og vmax.dk.

TV3.dk i front

De tre hjemmsider med den største stigning i antallet af brugere er tv3.dk, nick.dk og onside.dk. Tv3.dk er med deres 96.000 flere brugere fra september til oktober det site, der har tiltrukket allerflest brugere. Onside.dk havde i oktober næsten 140.000 brugere, der brugte 110.000 timer. Ser man på samme periode 2009 har onside.dk formået at få 60 % flere brugere på deres site., der bruger 24.000 flere timer.

Kilde: www.fdim.dk

Tags: