Søgemaskineoptimering – tekstindhold der virker

Gode SEO tekster gør dig populær – både hos søgemaskiner og besøgende 

Skriv gode SEO tekster

Hvordan udarbejder du godt og relevant tekstindhold, som virker attraktivt på både søgemaskinerobotter og mennesker? Tekstindhold som hjælper dig med at opnå en bedre ranking på Google? På wordtracker.com kan du finde 10 SEO tips skrevet af Brianna Smith fra fpWeb.net, som alle har fokus på det gode tekstindhold, eller content, som det hedder på engelsk.

De tre første råd er:

1. Skriv til mennesker, optimér til robotter

Med andre ord: sørg for, at dine tekster er gode og meningsfulde at læse. Det vil sikre dig mod “straffe” fra Google, da søgerobotterne foretrækker naturligt indhold fremfor SEO indhold. Desuden har du langt højere sandsynlighed for at holde dine besøgende på siden, når de først er klikket derind. Der er ikke meget værdi i at lokke forbrugere til sin hjemmeside, hvis indholdet er så meningsløst, at de klikker væk med det samme igen. Derfor: Sørg for at tekstindholdet på din hjemmeside er velformuleret, relevant og henvendt til mennesker. Når dét er på plads, kan du søgemaskineoptimere teksterne, så du er sikker på, at robotterne får øje på dem.

2. Glem regler om søgeordstæthed

Du har sikkert hørt, at der bør være så og så mange procent søgeord i en tekst. Glem disse anvisninger og brug søgeordene, når det virker naturligt. Det er en god idé at bruge søgeord hyppigt i en tekst, men de skal ikke forceres ind i teksten på steder, hvor det ikke giver mening – i så fald kan det have modsatte effekt. Derfor: Hav de gode søgeord i baghovedet og brug dem i dine tekster, hvor det giver mening, uanset hvor mange procent, de præcist ender med at fylde.

3. Brug synonymer og grammatiske varianter

En god måde at undgå overdreven brug af samme søgeord er ved at anvende synonymer og grammatiske variationer. Ønsker du eksempelvis at skrive en god SEO tekst med søgeordet “mobil” kan du supplere med ord såsom “mobiltelefon”, “smartphone”, “mobilen,” “mobiler” osv.

Flere SEO tips

Find de sidste 7 SEO tips her: søgemaskineoptimering

 

Kilde: http://www.wordtracker.com