Søgemaskineoptimering kan ødelægges af tekniske fejl på din hjemmeside

Tekniske fejl på din hjemmeside kan sende katastrofale signaler til søgemaskinerne og ødelægge dine rankings

Tekniske fejl kan ødelægge din SEO

Er der tekniske fejl på din hjemmeside, kan det sende de forkerte signaler til søgemaskinerne, hvilket kan have katastrofale følger. Søgemaskinerne kan nemlig ikke skelne mellem bevidste overtrædelser af SEO-reglerne og uheldige fejltagelser, fordi du som hjemmesideejer ikke vidste bedre. Brud på aktuelle webmaster guidelines kan dermed have ødelæggende effekt på din placering i søgeresultaterne og dermed også på din hjemmesidetrafik.

Problemsøgning og løsninger

På Search Engine Watch har Glenn Gabe listet 4 almindeligt forekommende skjulte tekniske problemer, som kan virke ødelæggende på din søgemaskineoptimering. Gabe giver også sit bud på, hvordan de tekniske problemer kan løses. Er der en risiko for, at din hjemmeside indeholder tekniske problemer, kan du med fordel gå listen igennem og finde vejledninger til, hvordan problemerne løses.

Få mere at vide

Du finder Glenn Gabe’s indlæg om tekniske problemer her: søgemaskineoptimering

Professionel hjælp

Ønsker du effektiv og professionel hjælp med enten hjemmesideoptimering eller søgemaskineoptimering, er du altid meget velkommen til at kontakte e-reactor.dk. Vi har mange års erfaring med online virksomhed og kan skræddersy et tilbud, som får din hjemmeside til at fungere optimalt og giver dig topplaceringer i Google.

Hør meget mere om, hvad vi kan tilbyde på telefon: 70 230 140

 

Kilde: http://searchenginewatch.com