SEO og hjemmesideoptimering – med skræddersyet indhold

Få mere ud af din hjemmeside ved at udvælge og formidle det rette indhold

Indholdet er det vigtigste

Kernen i både søgemaskineoptimering og hjemmesideoptimering er solidt, relevant indhold, som er tilpasset målgruppen. Det hjælper ikke noget at gelejde en masse trafik ind på sitet, hvis de besøgende klikker væk igen, lige så hurtigt som de landede på siden. Ligeledes kan hjemmesideoptimering med et lækkert design kun give begrænsede resultater, hvis det rette indhold mangler. Uanset hvilke værktøjer du griber efter i værktøjskassen, er du nødt til at have det basale på plads først: Nemlig indholdet på din hjemmeside.

Udvælgelse og formidling

Og hvordan skaber man så interessant og fængende indhold, som både lokker folk ind på hjemmesiden OG får dem til at blive derinde? Det handler dels om at udvælge det rette indhold, dernæst om at formidle det på den rigtige måde. Udvælgelsen sker blandt andet gennem grundig søgeordsanalyse. Formidlingen sker ved at producere masser af nyt tekstindhold, som indeholder de udvalgte søgeord.

Kig din målgruppe over skulderen

Få inspiration til, hvordan du skaber effektivt indhold på Search Engine Watch, hvor Lisa Barone kommer med idéer til, hvordan du opsnapper de helt rigtige emner og søgeord. Eksempelvis foreslår hun, at du kigger din målgruppe over skulderen, når de kommunikerer indbyrdes på de sociale medier. Ved at se, hvad der rører sig i målgruppen, kan du pejle dig ind på de emner, som bør spille en rolle på din hjemmeside.

Få mere at vide

Du finder Lisa Barone’s indlæg om indhold på hjemmesiden her: hjemmesideoptimering

De rette søgeord

Har du brug for at finde de helt rigtige søgeord, som passer til din virksomhed og dit markedsføringsbudget? Hos e-reactor.dk er vi eksperter i søgemaskineoptimering og søgeordsanalyse og kan hjælpe dig med at finde de mest effektive søgeord – som ikke nødvendigvis er de dyreste. Ring til os på telefon 70 230 140 og få et uforpligtende tilbud.

 

Kilde: http://searchenginewatch.com