Google søgemaskineoptimering – Penguin 2.1 er løs

Søgemaskineoptimering sættes endnu en gang under pres med ny opdatering fra Google

google seo

Ny opdatering fra Google

På den igen. Google har endnu engang sluppet et dyr løs i cyberspace på jagt efter hjemmesideindhold af dårlig kvalitet. Denne gang er det Penguin 2.1, der er løs. Ligesom sine forgængere Penguin 1.0 og Penguin 2.0, er den nye opdatering særligt ude efter bad linking og spam. Noget af det, den især går efter er:

  • Forum spam
  • Forum profil spam
  • “Do follow” blogs
  • Blogroll spam
  • Spammy directories
  • Blog comment signature spam

Hvis du er blevet ramt

Ifølge SEO ekspert Glenn Gabe fra G-Squared Interactive, vil Penguin 2.1 have endnu større indflydelse end sine forgængere. Skulle du opleve et pludseligt fald i trafikken på din hjemmeside, eller oplever du, at dine rankings er blevet markant dårligere, så kan det være tegn på, at du er blevet ramt af Penguin 2.1. Skulle det være tilfældet, har Glenn Gabe listet en række idéer til, hvordan du måske kan udbedre skaderne. Se dem her: søgemaskineoptimering

Ekspert hjælp

Ønsker du akut hjælp fra en ekspert, kan du kontakte e-reactor.dk. Vi er specialister i hjemmesideoptimering og søgemaskineoptimering og kan effektivt bringe dine rankings op igen, så trafikken atter strømmer til din hjemmeside. Kontakt os for et uforpligtende tilbud og hør mere om, hvad vi kan gøre for dig og din virksomhed på telefon 70 230 140.

 

Kilde: http://searchenginewatch.com