Markedsføring på mobilen – salget af smartphones vil runde 1 milliard

Faldende priser på smartphones får salget til at stige

e-handel

Stadig flere ejer en smartphone

Salget af smartphones er i fortsat vækst. Ikke mindst i perioden fra 2012-2013, hvor det på verdensplan er steget med hele 39,3 %. Den store stigning skyldes fortrinsvis, at priserne er faldet, og det forventes, at stigningen vil fortsætte på markeder som Asien og Latinamerika, så det inden udgangen af 2013 – for første gang nogensinde – runder 1 milliard. Mens de asiatiske og latinamerikanske markeder er i vækst, forventes det, at salget i USA og Europa efterhånden vil dale, i takt med at markederne mættes. Med andre ord: Indenfor en overskuelig fremtid vil store dele af verdens befolkning eje en smartphone. Samtidig udvides og forbedres netværksforbindelserne, så det bliver både lettere og billigere at gå på internettet.

Markedsføring og hjemmesideoptimering

Det stiller krav til alle virksomheder, der har en online profil. For at tiltrække og fastholde kunderne, må virksomheden hele tiden holde sig up to date for at matche den konstant omskiftelige online verden. Tiltag som tidligere blev betragtet som innovative og kreative, betragtes i dag som et must, hvis man vil overleve i den hårde konkurrence online, det gælder blandt andet profiler på sociale medier, blogs, velfungerende webshops, online markedsføring og mobiloptimering af hjemmesiden.

Bliv synlig online

Er din virksomhed gearet til en verden, hvor forbrugerne søger information, interagerer og handler online – via deres smartphone? Er din hjemmeside mobiloptimeret, og er din markedsføring tilpasset de vilkår, som gør sig gældende for det moderne marked? I modsat fald kan du få hjælp hos e-reactor.dk. Vi er eksperter i online markedsføring og hjemmesideoptimering og kan sikre dig større synlighed på nettet – både på computeren og mobilen. Ring til os på telefon 70 230 140 og hør, hvad vi kan gøre for dig.

 

Kilde: http://phys.org