Markedsføring på mobilen – mobil datatrafik stiger eksplosivt

Danske forbrugere går stadig oftere på nettet via mobilen – er din hjemmeside gearet til mobil datatrafik?

Stigning på 172 %

De danske forbrugere går stadig oftere på nettet via deres mobiltelefon. Erhvervsstyrelsens seneste telestatistik for 2. halvår af 2012 viser, at datatrafikken fra mobiltelefoner er vokset med hele 172 %. Fra 3.500 TB i andet halvår af 2011 til 9.600 TB i andet halvår af 2012.

Mere trafik på hjemmesiden

Den stigende mobiltrafik stiller et øget krav til danske e-butikker om velfungerende mobiloptimerede hjemmesider. Moderne forbrugere er utålmodige, og en hjemmeside som enten er for lang tid om at uploade, eller som optræder på en visuelt utilfredsstillende måde, har meget dårlige chancer for at klare sig.

Stort potentiale for e-butikkerne

Administrerende direktør i FDIH, Annette Falberg, udtaler: “De danske netbutikker skal blive bedre til at tænke den mobile platform ind i deres e-handel. Forbrugerne er på mobilen 24/7 – i bussen, på arbejde, i supermarkedet, i venteværelset – ja, sågar på toilettet er mobil med. Der er derfor stort potentiale for danske netbutikker i at imødekomme forbrugernes tekniske udvikling.”

Mobiloptimeret hjemmeside

En god tommelfingerregel er at holde hjemmesiden så enkel som muligt. Undgå derfor at overplastre forsiden med indhold, men hold det simpelt og overskueligt. Dermed er det nemmere at skabe en fleksibel hjemmeside, som kan optimeres til at fungere på både mobil, tablets og andre bærbare enheder.

En løsning der virker – uden besvær

Hos e-reactor.dk kan vi optimere din hjemmeside, så den automatisk tilpasser sig den enhed, som den vises på. Dermed er du sikker på, altid at blive præsenteret på en visuelt attraktiv måde overfor besøgende. Kontakt os for yderligere oplysninger og et uforpligtende tilbud på telefon: 70 230 140.


Kilde: www.fdih.dk