Dansk partileder bruger internetsiden Reddit

Den danske partileder Anders Samuelsen fra partiet Liberal Alliance bruger internetsiden Reddit i en såkaldt AMA

reddit-logo

På internetsiden Reddit kan brugere stille spørgsmål til hinanden, og i en underkategori til almindelige spørgsmål kan folk stille op til en såkaldt AMA, som står for Ask Me Anything. Her kan brugere stille spørgsmål til folk og dermed få et anderledes indblik og svar på nogle spørgsmål, som normalvis er forbeholdt personerne selv.

Den danske partileder Anders Samuelsen stillede i sidste uge op i en sådan AMA, og brugte på den måde Reddit som en slags alternativ form for markedsføring. Læs hele tråden fra Anders Samuelsens AMA her. Virksomheder kan ligeledes bruge Reddit til eksempelvis at komme meget tættere på sine brugere, eller udnytte de virale fordele, der kan ligge i mange brugeres opmærksomhed og lyst til at dele indhold.

Virksomheder kan ydermere bruge internetsiden til at undersøge et potentielt marked, ved at stille spørgsmål til brugerne, der ofte svarer meget ærligt og direkte. Hjemmesiden SocialMediaRevolver har lavet en guide til hvorledes virksomheder på bedst mulig vis kan udnytte det potentiale der ligger i internetsiden Reddit. Læs hele guiden og lær mere om Reddit her.

 

Kilde: http://socialmediarevolver.com/