LinkedIn for virksomheder

Er LinkedIn nyttigt for virksomheder eller ej?

logo-linkedin

LinkedIn anvendes i dag af mange virksomheder, og hvis din virksomhed ikke allerede er synlig på Linkedin, er det måske endnu en mulighed for gratis branding. Linkedin er et socialt netværk, der er udbredt over hele verden med mere en 225 millioner brugere. Og netop det sociale aspekt er med til at gøre, at virksomheder kan drage fordel af LinkedIn. Brugerne gør nemlig arbejdet for dig, hvis indholdet er interesant nok.

LinkedIn’s virksomhedsside giver virksomheder mulighed for at lave en generel beskrivelse af firmaet, hvor kerneværdier og kompetencer præsenteres. Der kan skrives fængende informationer om produkter og services, som virksomheden tilbyder, og såfremt det er virksomhedens profil er LinkedIn også meget brugt til at rekruttere nye medarbejdere.

LinkedIn-brugere har mulighed for at følge netop din virksomhed på Linkedin, og løbende kan de følge med i, hvad der deles på virksomhedssiden. Ligesom andre sociale medier handler det om indhold og aktivitet. Er virksomhedens side inaktiv, eller er indholdet ikke tilfredsstillende for brugeren er tilstedeværelsen på LinkedIn til ingen verdens nytte.

Har du eller din virksomhed brug for rådgivning om tilstedeværelse på LinkedIn eller andre sociale medier? Kontakt e-reactor – eksperter i online markedsføring og sociale medier.

 

Kilde: http://www.linkedin.com