Fem gode måder at bruge hashtags på

hashtag

Har du styr på brugen af hashtags?

At håndtere brugen af hashtags på sociale medier er et vigtigt værktøj i sig selv for virksomheder, og dermed den markedsføring der skal føres online. SearchEngineWatch beskriver i en spændende artikel om hashtags, hvordan disse bruges optimalt, og kommer med fem gode måder at bruge hashtags på.

For virksomheder kan det blandt andet være en fordel at supplere et hashtag med et link. Statistikken viser, at et supplerende link i en opdatering på det sociale medie Twitter giver det aller højeste engagement hos brugerne.

Test dit hashtag

Det er ligeledes en god idé at teste sit hashtag. Opstil en liste over hashtags der kunne være relevante for virksomheden og markedsføringen af et specifikt produkt. Sorter herefter i hvilke hashtags brugerne anvender oftest, for på den måde at kunne specificere og målrette markedsføringen over de sociale medier endnu mere.

Herudover beskriver artiklen vigtigheden af at spore de resultater man kan opnå, at sammenligne brugen af hashtag på tværs af forskellige sociale medier og hvordan virksomhedens historie kan blive en succes ved hjælp af korrekt brug af hashtags.

Læs hele artiklen her. Har du eller din virksomhed brug for vejledningen og i brug af sociale medier og online tilstedeværelse? Kontakt e-reactor for rådgivning og sparring vedrørende online marketing.

 

Kilde: http://searchenginewatch.com