B2C gennem Pinterest

Online markedsføring på Pinterest

pinterest_logo_red

 

Som tidligere skrevet er 2014 endnu et år hvor de sociale medier bliver et hit. Dette gælder også markedsføringsmæssigt, og her på bloggen vil vi konstant gennemgå forskellige sociale medier der er værd at holde øje med.

Det sociale medie Pinterest giver virksomheder muligheder for at ‘pinne’ billeder de mener kan være med til at styrke deres visuelle identitet. Det betyder at en frisør eksempelvis ville kunne udvælge flotte billeder af hår, frisurer, modeller, mode og livsstil m.m. der vedrører netop denne frisør-virksomhed. På den måde kan frisøren skabe en identitet online, der både skaber opmærksomhed og giver følgere – og i sidste ende tiltrækker det nye kunder.

Få mere at vide

Det amerikanske site Lumentus giver i denne artikel eksempler på 7 virksomheder som formår at fremme B2C handlen gemmen korrekt brug af Pinterest. Det er gratis at være til stede på Pinterest og med et brugertal på over 10 millioner brugere, kan dette sociale medie være med til at styrke netop din virksomheds tilstedeværelse online. Dog bør ikke alle virksomheder være på Pinterest. Det gælder om at have en god strategi og kunne lave værdifulde ‘pins’.

Er du i tvivl om hvorvidt Pinterest eller andre sociale medier er noget for din virksomhed? Kontakt os og lad os sammen finde den rette vej. Mulighederne er mange og e-reactor er mangeårige eksperter i online markedsføring.

 

Kilde: http://lumentus.com