Google’s forudsigelser for 2014

Bestyrelsesformanden for Google, Eric Schmidt, giver sine forudsigelser for 2014

google-2014-updates-698x244

Eric Schmidt giver i et interview med Bloomberg TV sine forudsigelser for 2014. Her på siden lægges der heller ikke skjul på, at Google er den alt dominerende spiller på markedet, og det er derfor også spændende at følge med i hvilke områder de mener der vinder frem i det nye år.

Big data og mobile platformer

Sidste år ved samme tid skrev vi om Big Data, som dengang allerede var et buzz-word man skulle være opmærksom på. Igen i år forudsiger Google, at Big Data bliver mere og mere vigtigt. Det samme gælder mobile platforme. Der bliver nu solgt flere mobiltelefoner og tablets end der bliver solgt personlige computere, hvilket bekræfter nødvendigheden af tilstedeværelsen på den mobile platform for virksomheder og forretninger.

Google og sociale medier

Eric Schmidt kommer desuden med en bemærkelsesværdig kommentar i form af en klar fortrydelse af, at Google alt for sent kom med på den sociale medie-bølge. Denne kommentar er kun endnu en bekræftelse af den enorme vigtighed de sociale medier allerede spiller og yderligere kommer til at spille i 2014.

Læs hele artiklen og se interviewet her.

Sidder du med ønske om at gøre din virksomhed synlig på både mobil platform og de sociale medier, så kontakt e-reactor med det samme. Vi kan hjælpe dig med alt inden for markedsføring, online tilstedeværelse og sociale medier.