Anti-sociale applikationer er populære

Hvis du ikke har lyst til at møde folk på gaden som er i dit sociale netværk, så har du muligheden for at undgå dem med flere nye anti-sociale apps.

DSC_0322-940x460

 

Applikationerne Cloak og Split er det der populært kaldes anti-sociale applikationer. Formålet med applikationer er, at man kan undgå at møde folk fra ens sociale netværk ude i virkeligheden. På trods af denne omvendte netværksmulighed vinder tendensen frem.

Applikationen Cloak markedsfører sig med teksten “undgå ekskærester, kolleger og den gut som altid stopper op og snakker”. Applikationen Split markedsfører sig på nogenlunde samme måde med teksten “en fuldstændig anti-social oplevelse”.

Begge apps bruger data fra sociale netværk til at se hvor venner befinder sig rent fysisk og giver advarsler, hvis folk du ikke har lyst til at møde er i nærheden. Begge applikationer gør brug af lokationsdata til at vurdere, hvor de folk man vil undgå befinder sig. Det kan fx være check in, lokationer på billeder eller gennem statusopdateringer.

Begge applikationer er gratis og er indtil videre kun tilgængelige til iPhone. Læs mere om anti-sociale applikationer i artiklen her.

 

Kilde: http://www.reuters.com/