Hjemmesideoptimering giver bedre brugeroplevelser

Hjemmesideoptimering kan gøre din hjemmeside hurtigere 

online virksomhed

Brugervenlig hjemmeside

Det kan være fristende at folde sine kreative evner ud på virksomhedens hjemmeside og pifte den op med masser af billeder, film og animationer for at fænge de besøgendes interesse. Problemet er, at moderne forbrugere ikke har tålmodighed til at vente på, at store, datatunge hjemmesider kommer på plads. Tager det for lang tid, KLIK, så er de potentielle kunder pist væk igen.

Store datamængder gør hjemmesiden langsom

Analysefirmaet Digicures har lavet en international undersøgelse for at kortlægge mængden af data på henholdsvis danske og udenlandske hjemmesider. Og resultatet er positivt. Hele 3 ud af 4 danske e-butikker ligger under det internationale gennemsnit. Mere konkret har de danske hjemmesider gennemsnitligt 1.229 Kb data på deres forsider, mens de internationale hjemmesider gennemsnitligt har 1.551 Kb.

Mere trafik på hjemmesiden

Er din hjemmeside for langsom – eller vil du bare gerne gøre den endnu hurtigere? Så kan e-reactor hjælpe dig.  Med en grundig hjemmesideoptimering kan vi effektivt skære datamængden ned og øge hastigheden – uden at det går ud over indholdet. Ofte kan en simpel oprydning gøre en stor forskel. Derudover kan vi optimere selve opbygningen og om nødvendigt komme med idéer til et nyt design.

Hjemmesideoptimering

Få toptunet din hjemmeside med professionel hjemmesideoptimering fra e-reactor.dk. Vi tager udgangspunkt i dine ønsker og dit budget og giver vores bud på, hvor der med fordel kan sættes ind. Kontakt os for et uforpligtende tilbud på telefon 70 230 140 og hør meget mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med at få mere trafik på hjemmesiden.

Få mere at vide

Du kan læse mere om Digicures undersøgelse her: e-butikker

 

Kilde: www.fdih.dk