e-handel og levering – ny aftale mellem Coop og Post Danmark

e-handel har en evig udfordring i levering og distribution. En ny aftale mellem Coop og Post Danmark kan gøre livet nemmere for både e-butikker og kunder

300 pakkeautomater

Coop og Post Danmark har indgået en aftale om et landsdækkende netværk af i alt 300 pakkeautomater, som skal opsættes i Coops butikker og dermed gøre det nemmere for de danske forbrugere at hente pakker fra eksempelvis e-handel, når det passer dem.

Klar i 2013

Planen er, at de nye pakkeautomater skal være opsat i Coops butikker inden udgangen af oktober. Der vil både være mulighed for at hente og sende pakker i hele butikkernes åbningstider. Pakker til de nye pakkeautomater vil indgå i Post Danmarks øvrige pakkeflow, så det er muligt at anvende services såsom Track & Trace samt modtagelse af SMS eller e-mail, når pakken er klar til afhentning.

En fordel for dansk e-handel

Coops butikker omfatter: Kvickly, SuperBrugsen, Dagli´Brugsen, Fakta og Irma. Aftalen er den første af sin art i Danmark og vil forhåbentlig gøre det både nemmere, hurtigere og billigere at handle i de danske e-butikker.

 

Kilde: http://www.postdanmark.dk