e-handel i Norden

e-handel i Norden – store forskelle på tværs af landegrænser

Udvid kundegruppen

Bliv klogere på de enkelte landes vaner, præferencer og foretrukne varer, når det gælder e-handel – og stå stærkere i kampen om online e-handel cross border. En ny undersøgelse sætter fokus på forskellene mellem de nordiske lande.

Gallup undersøgelse

Hvordan er e-handlen i de nordiske lande? Hvad køber vi, og hvordan? Disse og lignende spørgsmål er blevet besvaret i en markedsundersøgelse af nordisk e-handel 2012, som TNS Gallup har udarbejdet på vegne af Nets.

Beklædning, rejser eller bøger

Undersøgelsen kan eksempelvis fortælle, at den foretrukne vare indenfor e-handel i Danmark er beklædning og sko, mens den i Norge er ferie- og fritidsrejser, og i Sverige bøger og tidsskrifter. Undersøgelsen viser også, at der i Danmark gennemføres det største antal online betalinger med betalingskort, nemlig hele 72 %, mod Norges 62 % og Sveriges 37 %.

e-handel cross border

Forskelle på tværs af landegrænser er interessant info for alle e-butikker, som ønsker at udvide deres kundegruppe til andre lande. Ved at kende de enkelte landes præferencer og vaner i forhold til e-handel, er der større chance for at både produkter og købsproces kan optimeres i henhold til de konkrete forhold.

Få mere at vide 

I alt 4500 internetbrugere har deltaget i undersøgelsen. Du kan se tal og læse mere om undersøgelsen her: e-handel 2012

 

Kilde: http://www.nets.eu